Steen Quistgaard

OM

Mange års arbejde med koncept-udvikling, grafiske opgaver/illustrationer og fotografi, har givet mig muligheden for fortsat at udvikle arbejdet med pensel-malerier, digital-malerier og digital-grafiske billeder. 

MALERIER (acryl på lærred eller specielt papir), og mit speciale koncept, som jeg kalder: QU´DIGIART (digi-malerier og digi-grafiske billeder). Værkerne sælges til både private og virksomheder. 

DIGI-MALERIER (QU´DIGI·ART) – malerier, er digitale malerier, hvor penslerne er digitale, men selve arbejdet/udviklingen af maleriet er meget svarende til “traditionelt” maleri. Digi-malerier bliver efterfølgende trykt i meget begrænset oplag i høj kvalitet. Alle er signeret og nummeret. 

For mig er malerierne og digi-malerierne: Livsglæde, med en fornemmelse af at leve i nuet og med positive oplevelser. De fremstår gennemgående i lyse og positive farver. Det er en beskrivelse af de følelser, farver og selvfølgelig former der opleves, en beskrivelser der åbner for de enkle farver. 

Jeg skal intet opnå – ud over glæden, ved farven, fladen der lever, og de spor der giver fortællingen muligheden for at stå tilbage.

BILLEDE KUNSTNER STEEN QUISTGAARD
GALLERI “QU · ART”  
VESTRE LANDEVEJ 346 – 4952 STOKKEMARKE
TEL.: +45 2082 1001 E-MAIL: S@QUART.DK​

Det er ikke altid muligt at se alle værker på dette web-side, håber du/I kan få
et indtryk af stil og form.
Du/I er altid velkommen til at kontakte mig for fremvisning af flere værker.
Malerier: Priser fra omkring kr. 2.200.- kr. 7.000.-
Digi-malerier: Priser omkring kr. 1.400.- kr. 1.700.-.
Alle digi-malerierne er signeret, nummeret og i meget begrænset antal.
Udstillinger : Virksomheder; offentlige og private (Kunstforeninger).
Gallerier og eget galleri

Luk menu